Saturday, March 6

Free giveaway by Moon

 

Sesiapa teringin nak pakej photoshoot free...Jom Join Contest ni.. 

Saya teringin sangat nak berPS kerana.....
Saya ni photographer aatur....tengok hasil kerja saya...
 
Gambar my lil' princess Dania pun cerah semacam....hihihi...tak tahu nak flash ke tak flash....


Kalau Moon ambik gambar, mesti cantik cam cahaya bulan aka Moon di bawah ini....

 Cantik kan cahaya bulan ni...

Ni phto bunga yang saya snap 

 
Pun tak clear bunganyer.....

Kalau dengan moon, semua gambar akan 'clear' seperti ini....

  
Ibarat bunga Mrning Glory yang kembang mekar

Jadi semua gambar akan menjadi picture perfect compare dengan gambar yang diambil oleh seorang amatur seperti saya...kerana gambar merupakan penceritaan. 'Picture tells you a thousand words!!!!' 

Kalau nak tengok hasil kerja Superb dari Moon klik SINI

Gambar yang catik oleh Moon akan menggembirakan family saya ini

 














No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails