Sunday, March 7

Lama tak berblog

Actually minggu ni lama i tak berblog sebab agak bz sebab i kena deal ngan Pa&Ma lah..., i join Santai Pa&Ma kat Merang. Terengganu this year. Jadi sebab i takut borang tak tiba very last minute ni, i pergi pass borang by hand. I ke Karangkraf kat Shah Alam...


 

I deal ngan Penolong Editor Pa&Ma, Kak Naros....


Pose bersama Kak Naros. Dania pakai baju tadika lagi sebab terus ke Shah Alam lepas ambik dari school

Mula2 ayah kata, orang letrik nak buat kat rumah baru i jadinyer i gi makan kat cafe Karangkraf nih

 
Dania...buat apa tuh??? 

Tengok2 tak jadi pulak letrik nih....i terus ke SACC Mall Shah Alam dan sempat ke Gulatis dan beli kain untuk buat baju kurung me and Dania.....then ke Kompleks PKNS untuk tempah baju kurung. Tempat i serasi tak lain tak bukan Azlinah Enterprise. Berpusing gak lar i sebab jalan dah berubah.....grrrr.....penat....
Pastu i kena deal ngan kitchen ni sebab nak choose sink mana untuk kitchen cabinet i pulak....The One Kitchen ni kat Persiaran Subang....

  
Kebetulan One Kitchen ni tengah buat promo....



I pilih sink belah kanan (atas) sebab bentuknyer kemas sikit...

  
Dania sibuk bawak Princess Card dier....bila ummi snap gambar dibuangnyer card tuh.....notti notti

Hari Khamis minggu ini sebelum hantar Dania ke English Class, i shopping kat Ikea dulu. Sempat lagi....


Dania kalau pergi Ikea mesti cari trolley ni, pensel, measuring tape dan kertas....kengkonon ada shopping list lar...

 
Tengok la apa yang kami beli ...Ikea tengah sale...


Sebelum balik kami makan ice cream dulu....very soft texture ice cream nih. nama pun soft ice cream. 

Akhirnyer kami lambat 20 minit ke English Class Dania sampai kena tegur dgn Programme coordinator tu....this is so not you....hahahhahaha.......shopping punyer pasal sebab diselitkan jugak.... 












3 comments:

  1. wah bestnya dpt join santai pa ma tu...i wish to be there too...

    ReplyDelete
  2. best ezzz...sambil jejalan ke terengganu..dapat join aktiviti

    ReplyDelete
  3. Suzz & Ayu : Rupanyer last year ke Marang, Terengganu ni tak jadi sebab takut kes H1N1 tengah panas. Jadi tahun ni buat kat tempat yang sama. Kak Naros kata limit untuk 30 keluarga sahaja tapi 40 keluarga yang berminat....I awal lagi soh kak naros bookedkan. Hantar borang + Bayar kemudian....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails