Friday, March 12

Hadiah Pengantin

Ni idea nak bagi hadiah buat Pengantin bawah RM20. I beli both dekat Ikea. Dengan harga yang murah pun kita boleh dapat hadiah yang menarik. Jom tengok apa i beli...Harga mahal ke murah ke tak penting tapi tanda ingatan yang paling penting kan....

 Item 1 Picture Frame harga RM5.90 - 3 pcs set
Confirm lepas kahwin mesti nak display gambar-gambar kahwin kan?....so sesuai la i rasa frame ni. Bukan 1 tapi 3 pcs. 

Lepas tu i wrap dan masuklah dalam paper bag. 

 
Paper bag yang sweet ni harga RM2.90. Ada pulak disertakan kad sekali.

Jadi harga RM5.90 + RM2.90 = RM8.80

Item 2 Tupperware 'Pruta' dari Ikea berharga RM15.
Sesuai nak simpan leftover food atau nak simpan rempah ataupun nak bawak bekal. Kalau tak silap i ada 17pcs. Dari saiz besar sampai saiz kecil. 

Wrapping Paper Harga RM2.00 + Card 80sen

RM15 + RM2 + 80sen = RM17.80

Jadi luar dari kebiasaanlah. Selalunyer pengantin akan dapat barangan elektrik, barangan kaca dan sebagainyer.















No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails