Wednesday, March 10

The Great Guardian Makeover

Wahhh ada great makeover happening at :- 

One Utama Shopping Center,
Ground Floor Center Court Old Wing
3 & 4 April 2010 
11am - 9pm

Anda cuma perlu membelanjakan RM30 ke atas di dalam satu resit pembelian jenama yang mengambil bahagian seperti Loreal, Maybelline, Blacmores, Bio Essence, Enchanteur, Neutrogena, Nivea, Olay Tresemme. Beli tiket makeover berharga RM10 dan anda akan mendapat 
* Makeover
* Photo Session
* Goodie Bag

 Kalau nak visit Makeover Concourse kat One Utama untuk barangan Great Savings dari jenama yang terpilih dari 30 March - 11 April 2010...
Wah...cosmetic brush 8 pc pun kita leh dapat dengan harga RM9.88 jer compare ngan harga biasa RM19.90. Ni barangan PWP (Purchase with purchase)

Majalah rasmi female, herworld nuyou dan remaja....mana lar tau kot2 terselit muka kita...hihihi...
Hair and makeup partner pulak A Cut Above Academy.

I bukanlah related dengan mana2 parties cuma nak berkongsi dengan reader blogger yang lain. Manalah tau teringin nak pergi ke kan.....terasa macam nak pergi jer...sebab One Utama memang my all time favourite shopping spot. :-) Lagipun pencuci muka, toner, moisturizer macam nak habis jer...apa kata i ajak Mr Hubby....hihihihi (^o^). Jom.....






4 comments:

  1. wah.. macam best jer..
    lama dah org x makeupkan
    masa kawen dulu jer.. ekekeke...

    *bestkan artis, hari² org touchupkan.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Mama Cira, a'ah sama lah kiter....tapi seb baik baru2 ni ada gi makeover kat stage. uihhhh terasa cam zaman pengantin balik. hihihi...

    ReplyDelete
  3. mmg BEST tap mummy kat jb...ari2 solek sndri jek..(solek ker??)..hihi...mummy wakilkan ezna jela k

    ReplyDelete
  4. Mummy Chubby a'ah la jauh tu JB.ok nanti i jadi wakil mummy yer...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails