Monday, March 22

Akhirnyer.....langsir yang i pilih....21 March 2010

Pattern bunga yang i pilih macam langsir ni

I buat ader dua tone macam ni tapi warna kain kat gambar atas. Bunga2 + Maroon

Langsir kecik kat atas, i pilih gaya ni. Kainnyer maroon gambar 1st and ader small ribbon. Aunty tu kata small ribbon warna cream. Kain border pun warna cream.Sheer i pilih warna cream plain so that tak crowded sangat dengan kain curtain i tempah yang ader bunga. 

All Picture from http://www.elyza.com/

Masa i ajak my hubby pergi kedai curtain Classic Look kat IOI Mall, i terus berkenan dengan fabric dari Elyza. Terus booking untuk my new home. Tambahan harganyer much cheaper dari Bandar Puteri, Puchong. 
Lagi pun Aunty ni akan pergi ukur kat my new home. Lepas siap akan terus buat installation sekali. Pasang track untuk rumah i kat tingkat atas + bawah. Pasang sekali dengan hook untuk semua tingkap. So kalau macam ni i tak pening nak panggil orang pasang track pulak.

1 comment:

  1. hai umie -- noleh tak share quotation dari auntie tu?
    I tadik pergi kedai ni.. terasa interested nak ambik auntie ni after baca review you

    can you email me at eidrogue(at)yahoo(dot)com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails