Sunday, March 21

Survey Langsir lagi....18 March 2010


Pagi, me and Dania pergi ke IOI Mall. Dania as usual mesti nak naik kuda ni. Sempat pulak bagi flying kiss kat ummi....jap jap ummi nak tangkap kiss tuh...... :-)



Kami makan kat usual spot kalau ke IOI Mall....McD. Dania main2 dulu baru berselera nak makan....

Lepas tu kami ke Shah Alam. Cadang nak survey langsir lagi kat Tewah, Tesco. A few of my friends kata Tewah ni murah....i pun survey quotation nak buat langsir kat sini. Kat sini cuma tempah langsir jer. Installation track kena buat sendiri. Payah lah jugak nak kena suruh orang lain buat pulak. I nak senang dia boleh buat sekali installation. Tak payah i pening2 nak cari tukang pasang track pulak.




Pattern ni yang i pilih kat Tewah ni.....simple jer....Warna asal dan dalam gambar ni lain. Warna ni actually warna pink. Soft pink.


Balik dari Tewah, Tesco Shah Alam i singgah customer service kat Plus ni nak top up my Touch N Go. Tutup pukul 10.00pm.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails