Sunday, March 7

ELC sit me up cosy - 7 March 2010

Today gi BSC nak redeem my friend's pressie (Suzz)....ELC sit me up cosy. Masa pergi Mothercare Bangsar, they all agak busy sebab agak ramai jugak customer. Maklumlah hari minggu. I jumpa staff ni dia kata kena tuan punya yang ambik hadiah. Abis???....Kalau orang outstation ke sakit atau pergi oversea macam Suzi ni camno?? (I kata dalam hati lar...) pastu dia pass kat orang lain. Staff kedua ni kata nak copy ic my friend pulak. I agak geram jugak sebab 2 orang i deal sebelum ni kata just nak surat jer sebab tu i tak bawak copy ic. I pun cakap lah i dah deal ngan Andrea Mothercare dan Today Publishing. Dia kata boss lagi satu nak copy ic. i pertahankan jugak akhirnyer dek kerana malas nak melayan i......dia pun bagi lah ELC sit me up cosy nih....hihihihi.....Mau jer i tercegat kat situ dan buat havoc kalau barang tak dapat....Don't play play huh!!!...


So ni lah barangnyer :-

 
 Warna biru


 
Warna pink





2 comments:

  1. tq ezz!! tlg simpan kan utk i yer..;)

    ReplyDelete
  2. dah simpan suzz. Tiap satu 1 Mothercare plastic bag

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails