Wednesday, March 24

Musim kahwin oh.......balik kampung 20 March 2010

Kami bertolak balik kampung dalam pukul 10.00am setelah breakfast kat rumah. Tiba Ipoh, Perak dalam pukul 3.00pm sebab sebelum ke rumah pengantin kami singgah R&R makan sikit. Tiba rumah pengantin, orang pun dah tak ramai. Tinggal adik i dan mama and papa i. Sepupu i cam kelat2 je sebab letih atau pening kepala hantaran pengantin perempuan tinggi...hihihihi....

 Dania dengan Pengantin. My cousin yang lelaki.

Dania sayang Zharif. Zharif ni anak saudara i. Anak kepada adik i.

Sempat suruh Zharif senyum. Susah nak mengagah dier...

 Haaa.....baru Zharif senyum

Sebelum balik, tumpang amik gambar kat kerusi makan beradab pengantin yer Che An (mak saudara i). I cakap ngan Dania kerusi Princess...hahahahaha.....

Lepas rumah kenduri, kami singgah rumah mak saudara dekat Ipoh. Sesi Makan2 lagi dan chit chatting. Lepas tu bertolak ke KL balik. Jalan tak jam pun. Kami singgah makan kat Showru near MAS Training Academy. Tapi yang tak bestnyer 2-3 kali blackout. Ada lampu, blackout balik....nasib kami dok kat luar jadi cerah sikit ditemani dengan cahaya bulan dan bintang. Ada jugak tempat makan kat dalam.

Ada tempat open air. Kami duduk kat open air lar....Kalau hujan...naya....

Ni gerai yang i order Fish & Chips

Fish & Chips i ni dari ikan Dory. Sedap seh.....

Kuay Tiaw ayah Dania yang order. Pedasssss....



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails