Monday, March 1

Birthday Party @Jungle Gym - 28 Feb 2010

Petang, pukul 1.00pm ada undangan ke majlis harijadi anak kawan i, Dwi. Mummynyer yg i kenal kat school Dania. Masa naik lif ke tingkat 4 di BSC, i tersesat pergi ke kanan instead of kiri. Nasib la orang 'nail art' ni kata pergi belah kiri. Tiba je Jungle Gym, Diyana greet i. Tapi ada 1 incident yang i tak berapa gemar sangat. Ada 2 mummie yang anxious sangat nak tau i ni related tak dengan Diyana ni and macamana i boleh datang sana?, i kenal ke Diyana? Actually, Dania memang la tak sama kelas ngan anak Diyana yang bernama Dwi ni tapi i pernah tegur2 lar ngan Diyana kat center tu. Dwi kat tadika, Dania kat Speech & Drama Class.....Lagipun Diyana ni memang peramah and tak sombong walaupun hubbynyer well known actor kat Malaysia nih. 


Ni gambar Dania kat main entrance Jungle Gym

Dania kena ambik sticker nih dulu...Well nama Dania dalam list eh....

Jungle Gym

 
Minuman yang Aaron susun...Sibuk suruh we all yang duduk minum.....hihihi....(alas meja tiger stripes)

 
Alas meja leopard skin....memang jungle abis....

All the kids yang main2 kat playland dipanggil makan....ehmmm Dania?...lepas dapat sticker terus masuk playland tanpa disuruh......i pun berborak ngan few mummies yang datang. Dania duduk dekat dengan birthday girl tanpa disuruh....Dania kalau dia ok ngan seseorang budak tu, dia akan ikut and main ngan budak tu.....


Princess of the day yang sebijik cam ruper ayah dier bergambar ngan Dania. Ngajar anak orang ni plak peace sign dier....


Ni abang Dwi, Danish....yang ada dalam commercial Celcom Blue birthday party tuh....makan cereal...Danish pun handsome
 

Masa tengah makan,clown Mr Banana ni entertain la the kids. 
Gambar kiri : Mr. Banana masa birthday Dania
Gambar kanan : Mr. Banana masa birthday Dwi
Mr. Banana ni the same clown ngan clown yang datang masa birthday party Dania 2 years ago.....the same person jugak clown aka En Hassan......Dania still remember her Mr. Banana......hihihihi
 
Lepas makan ada cake cutting ceremony. Masa ni Aaron soh betulkan Tiara kat anak dier tuh...Nampak 

fatherly love giteww....
Staff Jungle Gym betulkan Tiara Dwi

Happy Birthday 2 U. Dania sangat suka cake Dwi sebab gambar Princess Cinderella. Dah soh tempah cake ni masa Birthday dier bulan November nanti. Lambat lagilah sayang....(^o^)

 
Ada nail art jugak. This lady ni lah yang tunjuk the right way to Jungle Gym masa i tersesat gi kanan lepas kuar lif...

  
Kuku  Dania ada stickers and glitters....Kids nowadays macam2...

  
Kat sebelah Jungle Gym ni ada rink untuk main Roller Blade and horse. Dania sibuk nak main masa Birthday Dwi. Distraction sungguh rink ni....

  
Dania akhirnyer naik kuda idaman hati....Puas hati yer sayang???...


  
Ayah lepak kat sini tunggu Dania

  
Ayah ambik kesempatan bergambar ngan actor Cinta Gila Astro. Why Cinta Gila?. Me and hubby memang tengok siri kelakar ni kat Astro Prima 105...kelakar cerita nih....

  
Sebelum balik i pun nak bergambar ngan Aaron Aziz.....hihihi

  
Me dengan Diyana yang tengah preggy 6 bulan. Sakit pinggang jer Diyana ni sepanjang majlis. Kecik jer wife Aaron nih...

Dania pun ambik gambar ngan Dwi Ariana


Dwi Ariana and Dania Yasmine

 
Semua kids dapat ni untuk goodie...Best kan???




4 comments:

  1. i memang suka ngan couple Diyana n aaron aziz...dua org ni memang sweet

    ReplyDelete
  2. Paling sweet kan Ayu bila Aaron cubit pipi sorang baby dan kata i can't wait for my baby to come out. Ala so sweetyer...Terpancar fatherly LOVE!!! (^O^)

    ReplyDelete
  3. sweetnye...xpe mama dania, peduli la pe mummies lain nak ckp.yg pntg dpt invitation kan...nice bufday party

    ReplyDelete
  4. Mummy Chubby, Geram jugak nih. Macamlah birthday anak dorang. Sukatilah nak jemput saper....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails