Wednesday, July 28

Kenduri kesyukuran

I pergi kenduri my friend dia bukak kedai dobi dan kain di Shah Alam. My friend buat doa selamat sempena pembukaan kedainyer. Jadi, my friend ada buat 2 kambing golek. Kalau u all tengok, sebijik macam ehem ehem. Makanan catering pulak, siang lain, malam pulak dibuat nasi beriani. Siap ada kanopi kat depan kedai. Kira besar jugak majlisnyer. Catering dari TUDM. Jadi trak askar yang besar tu kat depan kedai.

I ambik roti ni cicah kari dengan buah buahan

Ada kawan my friend bagi ni. Selalunyer pembukaan kedai bukan bangsa kita yang buat macam ni. Yang bagi kat my friend pun bangsa lain.

Hadapan kedai my friend. Sebelah butik Sireh Pinang Seksyen 9, Shah Alam. Jemputlah datang. Tuan kedai pun lembut jer...he he he. :-)

Baju kerawang dari Indonesia dan telekung. My friend memang asal Indonesia. Maknyer jual tudung, telekung, kain2 import dari Indonesia kat Jalan TAR, KL nun.

Me and my friends. My friend ina xder dalam gambar....

Ooops lupa nak introduce, my friend ni nama Gusrina. Orangnyer sangat sweet kalau u all tengok. Anaknyer ada sorang tu nama Daanya (Pronounce as Dania jugak). I memang 1 bilik dengan Gusrina ni dari i kat UITM Terengganu sampai menyewa rumah kat UITM Shah Alam. 




No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails