Wednesday, July 21

Cookies lagi

I tempah cookies ni untuk birthday anak saudara i Sofiah. Ummi Sofiah aka Erma (adik i) yang suruh i tempah. Jadinyer i la yang ambik tempahan tu. Tempahan tu deliverynyer di Bukit Jalil. Jumpa lagi Yanti ye....Dania dan Nabil pulak berkejar-kejaran pulak. Pantang jumpa. Jumpa pun kalau i tempah cookies dari Yanti. :-) 

 Dania dan anak teruna Yanti 

Cookies yang berwarna warni

Ni antara design cookies yang cute miut. Semua cute. Tak leh nak ambik gambar semua. 95 pcs tu.

Cookies ni untuk i. Selamat di makan setelah tiba rumah.




5 comments:

  1. cantik banget!! nanti next year nak tempah ;)

    ReplyDelete
  2. Suzz : He He He. i pon sangat sangat suka ini cookies. Cantik sebab berwarna warni...geram tengok.

    Sofia : Tak manis sangat pun. :-) Sedap!!!

    ReplyDelete
  3. he he he :-) Yanti Jamil at 019-33 88 556

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails