Friday, July 9

Aksesori rumah & Watermark

Bila pagar dah siap, berkira-kira pulak nak beli lampu pagar supaya tak gelap sekeliling rumah. Jadi lampu pagar yang telah i pilih....
 ----------------------------------
---------------------------
------------------
----------
-
Lampu dan plak nombor rumah. Kebetulan pulak warna kedua2 nyer warna rustic
Lampu pagar ni RM79 tapi kalau kat kedai lain yang i pernah nampak, RM200 +++.....banyak juga
beza tuh...Highly recommended kedai Houses Lighting ni....

Ni kedainyer...i highlight kan lagi yer...sebab aunty tu baik bagi i kotak. Siap kata lagi, kalau tak cukup kotak datang ambik sini. Perli ke aunty??? he he he...so sape yang nak berpindah tu, datang le berkunjung kalau nak cari kotak DAN tawaran harga lampu yang sangat murah...... 

Plak nombor rumah i beli kat sini la....British Home USJ. Tengah ada sale. Konsep ala Inggeris....i like......British Home banyak cawangan antaranyer Sunway Damansara. Dulu ada kat Puchong ni, tiba2 pindah kat USJ jauh la sikit.....

Payah nak parking kat sini. I terpaksa double park depan kedai dan cepat2 pilih plak nombor. Majlis Perbandaran Subang Jaya sangat aktif kat sini. Sape yang double park, kena saman.....Ishhh sungguh tak puas hati. Tambahan ada sale. Lagi banyak barang boleh pilih. I wish.....

wink wink....

Perasaan tak gambar i ada watermark. Watermark yang i nak cerita di sini kan direka oleh Whitey Mommy. Sweet jer i tengok dan i terus terpikat. Thanks Whitey Mommy.....:-) Sebelum i tau Whitey Mommy ni, i terbaca blog Mama Zara. Thanks Mama Zara sebab share info u.....i pun dah terpikat dek ke'sweet'an watermark ini....hee hee hee.....






9 comments:

  1. Hee..smalam dh tgk dh Whitey Mommy update watermark yg Ezna order ni kat blog die..mmg sweet sgt2..teruskan kerajinan menepek watermark k..=D

    Nway, mmg canteklah lampu pagar tu..harga pon murah..berbaloi2x..hehehe

    ReplyDelete
  2. Lily : Hihihihi......awak punyer pasal la ni....terjebak ngan watermark jugak.....tpi cantik cantik sungguh design dier n harga berpatutan....:-) Suka Suka

    Lampu pagar tu nak share dengan orang yang nak pindah rumah baru. Harga kat sini murah compare ngan tempat lain....:-)

    ReplyDelete
  3. watermark tu sgt cute ezz!! i like!!

    ReplyDelete
  4. nice watermark :) actually i like the color :)

    ReplyDelete
  5. Mira : Di manakah anda??...senyap je u. Ke dah ke Afrika Selaan?? he he he. Thanks Mira....

    ReplyDelete
  6. hm... terima kasih kak ezna... =)

    ReplyDelete
  7. Whitey Mommy : Sama2...sape suruh wat watermark cantik sangat....akak borong ler...he he he....

    ReplyDelete
  8. british home tu kat mana? bole tak akak share cmana nk ksana..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails