Saturday, July 10

Tutti Frutti

I dan Dania jalan jalan kat IOI Mall New Wing. Kami singgah makan kat Tutti Frutti Yogurt....lepas tu baru boleh jalan jalan kan...he he he....
 Dania dan Ummi kat Tutti Frutti IOI Mall New Wing

 Ni Dania punyer

Ni ummi punyer

Dania kat counter tengah nak pilih toppings untuk yogurt

Yogurt ni ada perisa vanilla, chocolate, banana & strawberry, pineapple, blueberry dan original. Lepas masukkan yogurt, boleh pilih toppings apa nak letak. I nasihatkan jangan ambik banyak2 both yogurt dan toppings sebab pembayaran mengikut berat takut terkejut pulak masa nak bayar nanti. Quite expensive jugak yogurt ni....

Lepas tu Dania cuba baju ni....macam ballerina kan?

Amboihhh cuba specs pulak...

Selipar yang cute sangat!!!

Best jugak jalan2 dengan anak yang sudah memahami ni....

Okay, watermark yang kedua ni pun i beli dari Whitey Mommy. I suka design ni yang simple. I memang suka butterfly and flowers especially pink. Naik sungguh warnanyer bila letak kat gambar. So, i dah ada 2 watermark ni. Baru nak berjinak-jinak. Memang payah sikit nak save setiap gambar dengan watermark ni, tapi kebarangkalian untuk gambar2 kita dicuri adalah rendah....jadi, nak tempah watermark click la Whitey Mommy ni 













2 comments:

  1. suka me tgk pic dania :) pandai pose :)

    ReplyDelete
  2. Suzz : he he he...macam anak2 u jugak. Dari kecik pose sana pose sini...ke ke ke :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails