Sunday, July 11

Lambatnyer service digi...

I nak bayar bil Digi jadinyer i ke Digi Center di USJ.

No i 1071, now serving 1068 logiknyer tak la lama tunggu kan..

I dok sebelah Dania la

Kakak kat sebelah depan tudung pink tu, siap marah2 dalam Digi kata Digi lambat and bodoh....Semua customer tengok dier. Mengamuk sangat tu. Memang lama i tunggu kat situ. Nombor yang naik nombor pangkal 2 je. Yang pangkal 1 kurang naik. Ada la dekat 30 minit jugak i tunggu kat sini. Padahal 1068 dengan 1071 tu 3 customer je.

Nak promote la kat sini...
Deko dalaman yang sangat moden. Ada tempat ambil air lagi kat sini...Dania pun ambik air kat sini...

Gambar seterusnyer takde bila guard datang kata tak boleh ambil gambar dalam Digi Center tapi sebenarnyer i tak nampak pon signboard no camera pun......

Maybe ni last time i datang sini. Lama sungguh servicenyer.....






5 comments:

  1. lengkali aku bules tolong bayarkan utk ko.. kaunter kat bawah opis ni je.. xsampai 5 minit dah setel.. xpayah pening2 nak drive ke apa ke.. sonang kan...

    ReplyDelete
  2. Mek : konfim ni mesti mu ni....:-). Lenkali la tpi sian ke mu takkan tiap bulan kot...:-) Kat sini lambat tpi SS2 ok..he he he....nanti kena transfer ke maybank mu ler...:-)

    ReplyDelete
  3. nak dtg opis terus pun bole.. bole terus bayar.. lagi senang.. no hal, small matter..
    (eeh, aku xtau le mcm mana nak create kan ID sendiri, waaaa gelakkan aku...!)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails