Thursday, July 8

Nasyid Nowseeheart

I berkesempatan pergi kenduri kahwin adik kawan i. Kami ke Bandar Baru Bangi menggunakan GPS. Senang dengan kemudahan ini kerana kami tiba selamat ke destinasi. Desert kenduri di sini ice cream. Entah berapa kali tuan rumah lalu membawa ice cream. Sambil tunggu ayah tengah solat, i dah ngap 3 ice cream ni. I mintak tambah yang kedua je. Yang ketiga agaknyer bila tuan rumah tengok i tengah relax2 tu, di berinyer i ice cream. Best best. Tambahan cuaca tengahari tu sangat panas. Dania pun asal orang pass ice cream diambiknyer.....Memang sedap oh!!! Ice cream free ye tak?

Persembahan nasyid dari kumpulan Nowseeheart tak start2 lagi sebab tunggu pengantin. Jadinyer, masa they all tak sibuk, i dengan muka selamba mintak izin nak ambil gambar they all dengan Dania dan ayah Dania. Sebenarnyer i tak kenal pun muka2 Nowseeheart ni. Main redah je sebab they all pakai baju yang sama dan duduk depan microphone....Lepas tu masa nak balik, i terserempak ngan my friend yang sibuk ke hulu ke hilir uruskan majlis. Ajaklah bergambar dulu sebelum minta diri....

Barisan kanopi

Ice Cream sedapnyer masa panas panas ni

Ice Cream Nestle

Dania, Ayah Dania bersama Kumpulan nasyid Nowseeheart

Dania, Me dan kawan i Hafizah Hamzah


2 comments:

  1. ice cram tu namapk sungguh sedap!!!

    ReplyDelete
  2. Suzz : Musim panas, sangat la sedapnyer....:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails