Monday, July 26

Majalah Princess

I pergi ke Pejabat Chuang Yi ni yang mengeluarkan majalah Princess edisi Bahasa Malaysia untuk mengambil hadiah buku PTS yang bernilai RM60. Kebetulan sebelum tu Ayu dah pergi ambil tapi just dapat satu buku. Haaa???.....bila i pergi ambik hadiah, i terus cakap akak nak ambik hadiah buku PTS berharga RM60. Tak percaya check majalah tu balik. Bila check memang ternyata i akan dapat hadiah buku PTS worth RM60 jadinyer i dengan selamba mintak nak ambikkan hadiah untuk Ayu sekali sebab tadi Ayu dapat 1 buah buku je. PIC tu ikut je. Dengan tak mintak signature i, main bagi je. Kalau la orang lain yang ambik kesempatan, tak ke dah lama kena kebas tu buku tu??....


 Chuang Yi Publishing

I menang contest Hari Ibu dan dapat hadiah buku2 dari PTS worth RM60

Lepas ambik buku tu, i Dania dan ayah (Kebetulan cuti hari ni) pergi la makan kat Jaring di bandar Sunway. Sambil2 tu call Ayu sebab nak pass buku yang dapat tu. Ayu pun ada kat Sunway sebab nak pergi bayar Parent Child Nutrition Workshop under Nestle. I mintak tolong Ayu bayarkan untuk i la. Pastu jumpa Ayu kat Mc'D Bandar Sunway tak jauh dari Restoran Jaring dan pass Ayu buku2 dari PTS tu. Dania beriya nak bagi Aunty buku2 tu. 

 Jumpa Ayu di McDonalds Bandar Sunway 

Ni la iklan Parent Child Nutrition Workshop. Sesiapa yang berminat, jom la....

 NESTLÉ Healthy Kids Parent-Child Nutrition Workshop NESTLÉ Healthy Kids Parent-child Nutrition Workshop.
Date and Time : 7 August 2010 (1.00pm-5.45pm)

Venue : Ballroom, Royale Bintang Hotel, Mutiara Damansara

Admission : RM10 per family. (Exchangeable with a goodie bag from Nestlé worth more than RM25)

Get the expert opinion on the best nutrition for your child.
   

Untuk keterangan lanjut layari http://www.nestle.com.my

4 comments:

  1. ish ish jeles la i...u & ayu asyik jumpa ajer heheheh tak pe, balik msia nanti kita jumpa bertiga yer..horehh!!

    ReplyDelete
  2. Suzz : Kebetulan Suzz. Ada je aktiviti parenting la, memasak la...:-)

    ReplyDelete
  3. buku princess tu kan satu berapa & ada jual di mana?

    ReplyDelete
  4. tapi kalau saya nak beli buku tu dia ada macam balut plastik kan tapi dekat dalam tu dapt buku nota betul tak?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails