Tuesday, July 13

Aktiviti Sabtu

Selalunyer hari sabtu kami bukan duduk rumah jer. Ader je plan nak pegi mana2....Lepas breakfast kat Pelita, i singgah kat Baagus. ni. Kedai langsir....Sementara Dania dan ayahnyer gi showroom Hyundai nak tengok kereta Sonata...
 

banyak pilihan
 
Harga berpatutan..kebetulan ada offer pulak....

Ni la i kata kedai Baagus tu...Bagus kan kedai ni??? hi hi

Ni Tucson baru dari Hyundai

 Sonata baru...ada berkenan?? Design aerodynamic kan??

 Sonata arah sisi

Bukan setakat showroom Hyundai je. Ayah pergi showroom Peugeot pulak dahhhhh....

Dania tau ke kereta apa ni???

Lepas tu kami ke IOI Mall pulak......nak cari klip untuk langsir kat Kamdar. Lepas tu ke Brand outlet pulak. Terjumpa dress yang sangat cantik. Buy 1 Free 1??? Tak fikir panjang terus i grab...

 
I ambik 1 untuk Dania, 1 untuk Sofiah for Birthday present....Buy 1 Free 1....ehmmm Zharif plak nak beli apa yer?...i kurang arif untuk barang2 untuk bday boy...hee hee hee

 Dania pose kat stage IOI Mall

2 comments:

  1. keta tu nampak best+sporty! dress sgt cantik..and me suka tgk dania posing ;)

    ReplyDelete
  2. suzz : yup kete sporty...bukan nk bli kete pun...sbb bru launch sonata baru. dress i pon suka....dania tu suka pose tpi kena ckp gaya sket. Dania baru le pose...hehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails