Monday, July 19

University of Nottingham

Dari Rabbit Fun Land (entry sebelum ini) kami ke University of Nottingham. Nak berhenti solat kat masjid dalam ni. Lepas solat, i ajak hubby round U ni. Hehehe. Ambik kesempatan. Permandangan kat sini cantik sangat. Enjoy the photos viewers......

 Signboard U of  Notts di Malaysia dan bukan di UK....(tingat my friend Suzz)

Masjid U of Notts

Tasik di dalam campus. (I suka photo ni. Cantik pulak gambarnyer dari camera hasil menang contest....)

Itik datang dekat kereta kami. Masa ni i nak tangkap gambar itik ni. Tak pernah pulak i tengok spesis ni. 

Kalau boleh nak tangkap gambar lagi kat sini tapi bateri kamera dah habis......

10 comments:

  1. suka tgk gmbr tasik dlm kampus tuuu :)

    ReplyDelete
  2. ch : cantik tau tasik tu. rasa nak je seberang jambatan tu tapi masa ni hujan la pulakkkkk :-)

    ReplyDelete
  3. Suzz : Sebenarnyer masa ni hujan renyai renyai. Tapi, yg dapat captured dalam camera i ni jadi cantik pulakkkk....:-)

    ReplyDelete
  4. cantik and tenang je tgk gambo2 ni..

    ReplyDelete
  5. @dbalkis : memang damai dan tenang :-)

    ReplyDelete
  6. Untung ada gak masjid kat sana.. ramai gak le muslim kalau sampai dah ada masjid tu yek. meriah sket kalau time raya

    ReplyDelete
  7. Izan....yg nampak kat masjid ni student arab ramai...:-)

    ReplyDelete
  8. pehh tak dpt ke uk kat msia pun jadila...hehe

    ReplyDelete
  9. Ayu : he he he. Ye betul. Gi la kat sini....oopss dekat rabbit fun land tu :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails