Food for your skin

I dapat invitation survey product Shiseido ni. Kena hantar email dengan particular kita.Tak lama lepas tu i dapat invitation. I pun pergi office ni. Dengan selamba masuk parking kat dalam. Kena tahan dengan guard. I pon cakap la nak ambik barang kat dalam dan jumpa PIC (Person In Charge) ni. Akhirnyer guard tu bagi. I siap suruh guard tahan kereta nak masuk sebab i nak reverse kereta kat tempat parking. 

Kena try product ni selama seminggu dan kena pergi sana balik untuk isi borang kaji selidik. Sekarang ni pun i tengah pakai dan i rasa muka i tak kering. Okay kita tunggu seminggu kemudian.....

Blu Inc

Shiseido Serum the packaging

Shiseido Serum

Belum launch lagi dekat Malaysia. One launch the price would be RM300++ 1 bottle. 

 Koleksi magazines di sini. Ambik gambar kat sini siap tanya reception counter lagi. Once approve baru i ambik gambar. He he he.


Salah satu sudut di sini


Lepas ambik sample product terus menuju ke KFC berdekatan untuk lunch...

 KFC Jalan Universiti


Lega perut dah kenyang.......









Comments

  1. hehehe best tu dpt try benda2 mahal :)

    ReplyDelete
  2. he'e... hari² kita lalu pergi dan balik kerja KFC tu. huhuhu, mcm dah dekat je kita niii :D

    ReplyDelete
  3. *lalu KFC, menci la sejuk ni, typo error byk btl.

    ReplyDelete
  4. Suzz : BEST. :-)

    @cha : dekat jugak. tapi dok bukan dekat2 situ. since ambik barang dekat situ, singgah la KFC ni. :-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts