Thursday, July 22

Food for your skin

I dapat invitation survey product Shiseido ni. Kena hantar email dengan particular kita.Tak lama lepas tu i dapat invitation. I pun pergi office ni. Dengan selamba masuk parking kat dalam. Kena tahan dengan guard. I pon cakap la nak ambik barang kat dalam dan jumpa PIC (Person In Charge) ni. Akhirnyer guard tu bagi. I siap suruh guard tahan kereta nak masuk sebab i nak reverse kereta kat tempat parking. 

Kena try product ni selama seminggu dan kena pergi sana balik untuk isi borang kaji selidik. Sekarang ni pun i tengah pakai dan i rasa muka i tak kering. Okay kita tunggu seminggu kemudian.....

Blu Inc

Shiseido Serum the packaging

Shiseido Serum

Belum launch lagi dekat Malaysia. One launch the price would be RM300++ 1 bottle. 

 Koleksi magazines di sini. Ambik gambar kat sini siap tanya reception counter lagi. Once approve baru i ambik gambar. He he he.


Salah satu sudut di sini


Lepas ambik sample product terus menuju ke KFC berdekatan untuk lunch...

 KFC Jalan Universiti


Lega perut dah kenyang.......









4 comments:

  1. hehehe best tu dpt try benda2 mahal :)

    ReplyDelete
  2. he'e... hari² kita lalu pergi dan balik kerja KFC tu. huhuhu, mcm dah dekat je kita niii :D

    ReplyDelete
  3. *lalu KFC, menci la sejuk ni, typo error byk btl.

    ReplyDelete
  4. Suzz : BEST. :-)

    @cha : dekat jugak. tapi dok bukan dekat2 situ. since ambik barang dekat situ, singgah la KFC ni. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails