Friday, July 23

Jalan Jalan dengan Atuk Dania

Actually post ni bersangkutan dengan birthday anak saudara i Sofiah dan Zharif. Kali ni 2 hari sebelum Majlis dekat DARC, papa i dah minta i tunjuk jalan ke DARC sebab i je yang tahu jalan ke sini. Jadi i ambik papa i kat Damansara. 

 Sebelum bertolak ke Damansara, Dania pose dulu eh...

Kami singgah makan dulu roti canai kat Pelita SS2. Breakfast dulu.
Roti Canai share dengan Dania je

Air Terjun di DARC

I bawa papa i melawat stable kuda

Nama kuda-kuda di sini.

Waktu kami tiba, kuda tengah makan

Kuda ni cantik sangat. Kira kuda mat salleh la ni rambut blonde....he he. Kuda ni dari Arab la....

Dah tertulis kat sini event di DARC. Tadika pun ada buat lawatan ke sini.

Sambil-sambil tu i follow up dengan Imelda (They all panggil aunty Mel kat sini) tentang preparatin nanti. Kira i buat lawatan tapak la ni....hee hee....

Selepas tu i bawak la papa i dan Dania makan kat Ani Sup Utara TTDI, Jaya. Atuk kata ambik la Dania nak apa. Dania dengan selambanyer ambik muffin dan karipap......Dania ni pantang tanya....

Tengok Dania tu muffin la, karipap la....Atuk...kalau cucu, ikutkan jer...

Dania suka karipap kat Ani Sup ni. Ummi suka muffin vanilla tu.

Akhirnyer papa aka atuk Dania yang belanja + belanja top up Touch & Go. Thanks papa!!! 











4 comments:

  1. lapar tgk karipap, ni la princess tu kannn??? haha...

    ReplyDelete
  2. @ch : Ye lar. Ni lah princess yang gambar kat header tu. Suka sangat jadi princess.....:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails