Sunday, July 25

Kanak-kanak GA I LOVE YOU 2010

Pejam celik Pejam celik, dah berakhir GA blog My Small World. Terima kasih di atas penyertaan anda. Panel juri akan menilai setiap satu gambar yang dihantar. Pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat. So....Good Luck!!!!




Gambar-gambar yang dihantar sangat istimewa, menyebabkan panel juri pening nak memilih pemenang. Walaubagaimanapun, menang atau tidak memang adat bertanding. 

Sila semak, jika ada yang saya missed gambar kanak-kanak comel ye.....

13 comments:

  1. kenapa gambar arol takde?
    sebab tak boleh right click erk?
    so, penyertaan arol diterima or tidak?
    hurm. =.='

    ReplyDelete
  2. wah! kak ezna... rambang mata la nengok budak recik tuitni.. semunya comel2...

    ReplyDelete
  3. my doter Damia juga not in the photo list. ke ni short listed photo?? entry kami di sini http://alinalancontest.blogspot.com/2010/07/giveaway-i-love-you.html

    ReplyDelete
  4. I can see my Adam here.. Tq.. lalala...

    ReplyDelete
  5. Arol + Momma Mia : Gambar kanak2 comel sudah dimasukkan :-)

    ReplyDelete
  6. zaquan n botol susu nya ade kat sini..:)
    wah mmg sengit btol..comey2 sume..gud luck sume.!

    ReplyDelete
  7. salam..kenapa picture my hiro x der ek??


    http://gewecun-myhiro.blogspot.com/2010/07/giveaway-i-love-you.html


    tenkiuu

    ReplyDelete
  8. @gewecun : adalah gambar hiro. gambar set kedua tu. picture kanan atas. Hiro kan??...

    ReplyDelete
  9. hihi..soyi2..x perasan..but nway..winners pun dah ada..tahniah kepada pemenang...hihi

    ReplyDelete
  10. tak pe .. next GA ngan kontesye fahim ..

    ReplyDelete
  11. Kepada yang tidak berjaya, teruskan usaha. Bukan kita tak berjaya selamanyer. Satu hari insyaallah milik kita pulak. Tahniah kepada semua pemenang dan semua yang menghantar entry. Sampai kena tambah la watermark sebab juri suka banyak gambar. Akhirnyer shortlisted dan juri memilih pemenang. Payah sebenarnyer. Tak percaya, tengok gambar di atas. Semuanyer cantik2 / comel2 belaka.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails