Thursday, July 15

Lampu pagar

Selepas makan kat Ipoh Station Antique Cafe, kami ke rumah baru kami sebab ada orang nak pasang lampu pulak. 

Lapan biji lampu pagar sedia untuk dipasang

Ni je kontraktor Melayu rumah i tukang pasang lampu satu rumah. Lain semua bangsa Cina

Lampu sebelum dipasang

Lampu pagar dan nombor rumah sudah dipasang

Lampu pagar sekeliling rumah

Kalau u all perasan, banyak entry i pasal rumah baru i. Bukan apa, i nak jadikan satu diari sebelum pindah rumah dan selepas pindah. Rumah masa i masa baru baru kahwin dulu terletak kat puchong, kemudian pindah lagi.


Puchong -->> Petaling Jaya -->> Puchong -->>Bukit Jalil


Penat sungguh berpindah randah....akhirnyer insyaallah kami akan settle down betul2 kat Bukit Jalil.....sampai tua....


4 comments:

  1. berhijrah kesana sini, stakat ni baru pindah sekali. besarnyaaa rumah diaaa :)

    ReplyDelete
  2. mesti excited akn ezz sbb ni umah yg u nak settle down :) mcm umah i kat bkt permata lah ie umah yg i nak dok sampai tua :P

    ReplyDelete
  3. cantiknye rumah. besar pulak tu. mesti excited nak pindah rumah,kan?

    ReplyDelete
  4. @ch : x besar. Standard size 20' x 70'....:-) cuma ada sikit ruang untuk bercucuk tanam :-)

    @mama zharfan : Excited x berapa sangat cuma fikir nak pack dan unpack....iskkk ambik masa gak tu.

    @hafizah : biasa je....tapi cukup la untuk 3 org duduk. he he he....:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails