Sunday, June 20

Happy Father's Day Ayah!!! - 20 June 2010

HAPPY FATHER'S
DAY !!!! 

Father's Day tahun ni, i nak surprise hubby dengan hadiah-hadiah ni :-) Oakley tu i pesan dari my friend yang
hubbynyer beli nun jauh dari Lubnan. SANGAT SANGAT berbaloi dengan pouch yang di dalamnyer ada 1 cermin mata gelap, 4 cermin berlainan warna yang boleh ditukar mengikut mood kita dan 1 tali untuk digunakan semasa aktiviti lasak. Kat Lubnan tiada cukai jadi bayangkan berapa murahnya harga barang2 di sana berbanding Malaysia. Hubby my friend pun dah pening nak beli hadiah apa yang best sebab banyak barang yang best best dan murah kat sana!!!

 Oakley

  Oakley pouch bag

 Kad ni dipilih sebab Dania memanggil hubby dengan "Ayah"

 I rasa cute sangat kad dari Memory Lane ni


 
Ayah Dania up up and up to the sky!!!









4 comments:

  1. wow! memang menarikkk gift nih! tak penah plak jumpa satu set camnie. Anyway happy fathers day!

    ReplyDelete
  2. Izan : Kalau kat Malaysia 1 je kan?...tu lar...lain sket....:-) Happy Father's Day jugak!!!! :-)

    ReplyDelete
  3. adusss..nak jgk...:)..cantik sgt gift ni..

    ReplyDelete
  4. Anonymous : Beli ngan kawan :-) hee hee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails