Sunday, June 13

Surprise

Hari ni Birthday my friend Mek Su, so i decided nak surprise kat office dier kat Shah Alam sebab katanyer tak pernah ada orang bagi kek. Why not i buat surprise sekali sekala...hee hee. Mula-mula i kena call dulu tanya2 ada tak meeting hari ni sempena birthday dia?....i takut la kot kot i datang masa lunch sibuk ngan meeting pulak atau ada seminar ke what so ever. Dia macam suspect kata nak bagi hadiah ke?. I kata tak lah saje tanya kot kot tak happy pulak ada meeting. Kan sepatutnyer dia happy hari ni. He he he. Ada je jawapan ku ini...:-) 

Lepas je ambik Dania kat school, i bergegas ke USJ ke kedai Balloon Bouquets. I nak beli something different untuk my friend ni. Nak parking kat USJ makkkk payahnyer sebab parking very limited. I pusing la dekat 3 kali, akhirnyer i parking dekat tempat tak boleh parking. Lepas tu dah beli i terus ke kereta dengan Dania. Jadi bila dah siap barang tu akan dihantar ke kereta i. Kat USJ ni, u tak boleh double parked. Nanti ada je penguasa datang sangkut saman kat side mirror kita. Don't play play ah...

Lepas semua dah dibeli, terus la kami ke office kawan i kat Shah Alam. Bila cakap kami kat luar office, terkejut lah dia.

My friend terkejut dapat belon...haa haa....i suka arrrr belon ni comel and besar....susahnyer nak bawak naik kereta, bole tutup view ummi. Dania la tukang penyelamat....hee hee....:-)


Kek ni i bagi sebab mengikut katanyer tak pernah dapat kek. Kalau celebrate dgn Mr. Hubby
dapat pressie je. 

Me dengan my friend dan Dania yang still dengan school uniform

My friend cakap masa masuk office, officemate bersorak....hee hee........kalau make people happy terasa happy sangat....






3 comments:

  1. Suzz : tu la sebab my friend kata tak pernah dapat kek, i saje nak bagi lain sikit...hee hee....:-)

    ReplyDelete
  2. waaahhaahahaa, malu aku...!!
    apa2 pun terimakasih la atas susah payah ituww, thanks for being my gudfren..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails