Tuesday, June 15

Talkshow bersama Erra Fazira dibawakan khas oleh Johnson & Johnson




Hari ni pukul 4.00 pm, i akan ke shooting talkshow bersama Erra. Uhhh sangatlah nervous. Walaupun ni bukanlah pengalaman pertama i untuk sessi shooting. Sebelum ni i pernah keudara di TV dalam rancangan seperti :


1. Destinasi Cinta (bersama hubby, rancangan ni dokumentari bulan madu. i dan hubby pengacara rancangan ni selama 1/2 jam di Kuala Kangsar, destinasi lain pasangan pengacara juga berlainan) - di TV2

2. Seri Muslimah (Rancangan makeover untuk para muslimah. i dalam episod gaya kasual. 1 episod tu i la yang keluar, kat Spa, pergi butik cari baju dan makeup serta pemakaian tudung) - di TV1

3. Nufamili (bersama Dania, rancangan keibubapaan segmen diet anak) - di TV3. dalam link di bawah, i kat part last tengah buat susu. Ada pakar pemakanan datang rumah tengok Dania makan macamana.... 
http://www.nural.com.my/ENG/nufamili_video.html

4. Roda Impian (Seorang peserta segmen surirumah dan juara segmen surirumah tapi bila time bonus tak leh jawab. Ha ha ha dan disebabkan i penyokong kawan i (lain segmen) kena juga pergi depan sebab my friend dapat jawab bonus) - di TV3 

5. Telemovie Buih Buih Cinta (di akhir telemovie kerana i seorang pemenang Grand Prize Mandi Susu Johnson & Johnson dan cerita i difilemkan...hu hu hu..bangga bangga...:-) ) - di TV3 dan TV9

6. Testimoni produk Leesa Formula - Untuk siaran Wanita Hari Ini TV3. i di segmen ke 4 (kelakar sangat masa tu)
Wanita Hari Ini/19 February 09


7. Rumah Terbuka Aidilfitri Bersama Boh & TV3 - disiarkan di TV3

Okay berbalik kepada rancangan talkshow ni, i tak tau what to espect. I harap tak tergagap bila Erra tanya soalan nanti. I sangat suka rancangan yang dapat memberi informasi tentang parenting ni. Ye lah i pun seorang ibu jadi i harap sangat apa yang i akan kongsikan nanti dapat memberi manfaat kepada semua ibu bapa di luar sana. Harap takde lah banyak take kerana kalau banyak kali take. Kena drag la masa......

 Dibawakan khas oleh :


credit : Johnson & Johnson







3 comments:

  1. waaa....banyak kali masuk tv ehh....heeehe......nnti kalo rancangan tu dah nak kuar,announce dlm blog ya...nak tgk...hehehe

    ReplyDelete
  2. Mama Iris : Alahai....mengisi masa lapang dan selain tu dapat gak duit poket sikit2...hee hee :-) nanti i akan war war.....wahhhh??? ada ke nak tengok?...

    Suzz : Thanks Suzz...:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails