Monday, June 14

Prize Giving Ceremony di Menara Star - 11 June 2010

Hari ni ada Prize Giving Ceremony kat Menara Star sempena peraduan Mother's Day Contest paper Star. Jadi kami dua beranak je pergi. Ayah kerja. Kami tiba seawal 2.30pm sebab majlis berlangsung pukul 3pm nanti. Sebelum tu dah mengalas perut kat McD 1 Utama. Apa yang i nampak tak ramai melayu yang menang. Jadi agak banggalah jugak walau i dapat consolation jer....
Start majlis pukul 3.20pm camtu sebab nak tunggu pemenang lain punyer pasal. Kat luar masa ni hujan lebat. Selepas ucapan dari Palmer's, majlis dimulakan dengan penyampaian hadiah untuk pemenang consolation dulu. Bila tiba time i, Dania yang kuar. Ingatkan nak suruh dia je ambik hadiah tapi dipanggilnyer i pulak. I nak ambik gambar jer...ishhhh....kamera i bagi kat Pemenang Grand Prize suruh ambikkan gambar. Over taww i??? Hee hee....tapi paling kelakar, Dania cakap ummi...macam kotak tahun lepas jer??? Kenapa taww?? Tahun lepas pun i menang consolation dan dapat barangan Palmer's yang tak habis guna lagi worth RM200. Kali ni Barangan Palmer's worth RM400.....nampak sangat ye...pemenang consolation je ummi ni yer??...

 Menara Star tersergam indah

Lobi Menara Star

My daughter tukang pose. Tengah gayat tu...hee hee

Daftar dulu kat sini

Kami duduk barisan kedua. Ngalahkan pemenang utama. Hee hee. Sebelah kami Pemenang Grand Prize oh....ambik aura......hee hee

Dania dengan kotak Palmer's.Err kotak besar ke Dania yang besar??? Rasanyer muat jer Dania masuk dalam kotak tu...

I terpaksalah tunduk ambik hadiah sebab Dania kan comel jer....:-)

Tea break yang disediakan....

Sebelum balik pose kat sini dulu

Hadiah yang dimenangi. Banyaknyer barangan Palmer's. Patut la berat. I bukan bawak 1, tapi 2 barang Palmer's. I tolong ambikkan untuk Noor Hassiemah....:-) Tahun lepas i tolong ambikkan untuk Suzi. Masa tu Siema ni tanya u dapat 2 ?? I kata tolong ambikkan untuk my friend, Suzi.












3 comments:

  1. thn lepas punya value RM200 kan? i jual online, harga RM100, i tak guna palmer, so suker je i dpt cash ehhehe :p

    ReplyDelete
  2. Anin : Terima kasih....

    Suzz : I rasa nak share2 je hadiah ni.....:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails