Sunday, June 27

Pet

Dania suka sangat dengan kucing tapi i takut kucing har har.....i geli sangat dengan bulu binatang...hee hee.....
Jadi bila lalu kat pet shop, i pun saje la tengok2 apa yang boleh dibela....selain kucing.....Nak bela pet ni pun kalau kami dah pindah rumah baru nanti.....


Nak bela hamster ????

_______________________
_____________
______
_

Geli la spesis ni...sebab spesis tikus....eiiiii

Nak bela kucing???

_______________________
_____________
______
_

Oh tidakkkk i takut dan geli dengan kucing.....cuba teka kucing Maria Tunku Sabri nama apa??

Akhirnya kami decide nak bela......
_______________________
_____________
______
_

 Arnab atau rabbit.....yang warna putih sepasang. Warna hitam tak nak yer...tak cantik...ha ha ha.....Kalau rabbit, i gagah kan jugak la kot nak pegang.....

Berbalik kepada apa nama kucing Maria Tunku Sabri?
Nama kucing Maria Tunku Sabri..........ialah Dania
ya betul Dania sebab i tengok kat Wanita Hari Ini...he he he

Lepas tu mula la i terfikir, nama kucing Maria ni diambil selepas Rumah Terbuka Aidilfitri Bersama Boh TV3 i ke atau memang dah ada kucing nama Dania....atau memang tengah mencari nama kucing....terjumpa Dania terus dapat idea nak menamakan miow miow Dania....hee hee hee :-) 

I tengah happy melayan both Kieran and Maria last year.....masa ni Maria tanya nama Dania....he he he....:-)...blogger yang datang yang juga my best of friends..... Mama Zharfan dan Ayu Rafikah






5 comments:

  1. i perasan gak bila kak maria sebut nama cat die "Dania", biar betul kak Maria tuh..

    first time I jumpa U masa "rumah terbuka Boh"..

    ezz nanti rabbit u nanti buh nama "maria" dan "sabri" lak...heheheh

    ReplyDelete
  2. Unlike me, i dont like any pets.. heheheeh.. teruk kan.. hubby cume lepas untuk bele ikan jer,, itupun sekarang tidak lagi.. sebab dia jarang benor nak tukau air ikan..

    ReplyDelete
  3. Ayu : good idea gak tuh....hi hi hi....yup 1st time kan masa tu??....hi hi hi...tpi masa tu i sgt sibuk.....x sempat nk layan u pun....thanks a bunch 4 coming!!!

    Mira : ikutkan i pun malas nak bela pet ni tpi sian Dania nak bela kucing. Disebabkan i kureng ngan kucing, i rasa ok kot kalau bela rabbit!! :-)

    ReplyDelete
  4. best open hse tu ;) me enjoyed it!!

    ReplyDelete
  5. Suzz : U menang cabutan bertuah dan pantun. U masuk pakaian glamer, pantun, teka kuih raya....SANGAT SPORTING !!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails