Wednesday, June 2

Pose sana pose sini

Demi mencari gambar yang paling sesuai untuk contest Which Barbie Fashionista Are You?. I pun suka suka buat sessi fotografi sendiri menggunakan kamera yang menang contest Dumex Dugro 3 tahun lepas.... :-) Tapi puas hati jugak sebab gambarnyer cantik. Walaupun tak secantik kamera canggih tu....Ada pose, i kena betulkan kedudukan Dania. Ada pose Dania punyer sendiri....wah natural giteww.....:-). Taman Tasik ni i rasa cantik kalau nak buat photoshoot sebab ada tasik, jogging track dekat kawasan rimba, sungai kecik, air terjun kecik.....dannnnnnn.....Monyet. Nasib Mr. Nyet takde masa tengah sibuk2 pose sana pose sini.   







Entry ni untuk my friend Suzi...saje nak share pose2 Dania kat Taman Tasik di Taman Tun (dekat je ngan umah Ayu's mom.....).

9 comments:

  1. mmg pandai pose!!! i like all of them...

    ReplyDelete
  2. wah..pandai anak dara u posing..

    ReplyDelete
  3. amboi...cam model betul2 arr dania
    pandai jer dia pose...

    ReplyDelete
  4. kalau i ezz tak tahu nak hantar yang mana semuanya cantikkk sangat....yana kena belajar posing ngan dania ni..hehe

    ReplyDelete
  5. semua pun cantik!!! tp yg u antar utk contest tu memang paling cantik ezz!!!!!

    ReplyDelete
  6. wow! dania very natural la...ni 'borek' sapa? hehe...

    ReplyDelete
  7. Mama Nadra : Terima kasih...

    Mummy Ayu ; I kena direct nak wat macamana...hee hee hee....

    Mama Batrice : hee hee...tak le model....tpi agaknyer sebab umminyer rajin soh dier pose kot...

    Ayu : Yana nak belajar ngan Dania??....i rasa Yana ada pose tersendiri....jeng jeng....

    Suzz : Hi suzz??...oh ye ke?...i confuse sebenarnyer masa nah hantar...nak hantar 2-3 kena beli barbie..i tak sanggup....

    Mummy Chubby : entah le sebab masa i muda2 suka pose...hee hee..... :-)

    ReplyDelete
  8. ENA CANTIK LE KAIN PEMBALUT KERUSI TU RASA CAM KENAL JE

    ReplyDelete
  9. ni mesti adalah yg jadi fotografi nya kan..hihi bagus dania bagi good respond

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails