Friday, June 18

Coverage talkshow Bersama Erra

I ambik dulu my friend kat office Shah Alam. Half day tu sebab nak teman i jumpa Erra. Hee hee.....i terus bawak makan kat Nasi Lemak Cikgu area Kelana Jaya. Senang la pepe hal nanti kan.....dekat ngan tempat shooting. 

Masa pergi kat tempat tu, senang je cari tapi bangunan tu takde signboard la. Bole? Parking pun agak susah jugak sebab kawasan ni banyak bengkel. Parking kat depan bengkel ni dah jadi tempat bengkel2 ni......Tiba kat sana dalam pukul 3.30pm. Sebelum tu sempat beli bekal kuih kat Kelana Jaya dan pergi farmasi sebab badan Dania ada bengkak bengkak besar2 dan sangat itchy. Suspect allergic jadi jumpa pharmacist dan pharmacist tu bagi ubat allergic. Terus makan dalam kereta. 


Lepas tu ke studio tu yang terletak kat kedai berdekatan Kelana Jaya Medical Center (tempat i bersalinkan Dania). Dah tiba kena touch up dulu. At least i ada based. My friend yang tukang makeup kan....ha ha ha....Masa tunggu tu sangat la lama.....Ada discuss dengan Erra soalan yang akan ditanya. I pun ada la snap gambar sana sini dengan Erra. Err err friendly yer Erra ni. Layan je kami ni yang nak bergambar. Padahal masa tu sibuk nak tukar baju dan touch up make up. Bila tiba time nak shoot, baru kena panggil. Kejap nyer la. 1 soalan Erra tanya. Pastu i jawap pun kejap. 3 minit je director kata. Huhuhu.....Lepas tu terus ke Mikaliya (nanti i cerita lebih lanjut pasal Mikaliya) dan i pergi ke 1 Utama selepas tu. Lepas dapat barang tu...i hantar my friend ke rumahnyer di Shah Alam. Amboihhh melebor senyum ye Mek su yer dapat jumpa pelakon kesayangan. He he he....


Aunty Mek Su solekkan Dania kat Masjid Kelana Jaya


I tegur  Khairul Bariah ni masa audition kat Boulevard Hotel. Sekarang jadi my friend dalam Facebook. Kalau nak tau dia ni model iklan urutan bayi Johnson & Johnson seperti kat bawah nih....dia dan anaknyer sekali...Sekali tengok macam Cma la.....

Kena touch up dulu

Me, Dania & Dr Adilah. Rasanyer Dr ni ada kat majalah Pa&Ma

Kami semua dengan Erra Fazira

Tukang makeup Erra, Nasha tak nak bergambar...hihihi...tapi i ambik jugak. Make up artist yang kalau make up cantik sangat....

Keadaan dalam bilik touch up atau menunggu yang agak sibuk itu

Me & Dania...uhhh beratla sayang....

Dekat set. Cute kan setnyer?? Perasan tak warna baju i macam warna background tu. Blue n White.....he he he

Tengah break kejap sebab kena betulkan rambut Err....i plak tengah discuss ngan Dr ni...

Me, Dania dan Erra. 
Nak tau kenapa Dania muncung tu?
Erra : Ala sayang ni kenapa menangis??, meh bergambar dengan aunty...
Ummi : Kenapa Dania menangis?
Dania : Dania pun nak masuk TV jugak...

Hehehe...kasi chance la ummi nak masuk TV ni sayang....:-)

My friend and Erra

I cakap kat Erra....Erra pose jap....ni lah haslnyer....I nak ambik gambar set yang comel nih....Kat kerusi panjang tu nampak tak cam selimut?....i kena duduk atas selimut tu sebab nak sama level dengan Dr. kat sebelah i yang tinggi iteww...





7 comments:

  1. Mummy Ayu : Yup...memang best!!! erra is so friendly :-)

    ReplyDelete
  2. bestnya...jeles2 ;) me minat sgt dgn erra ni ;)

    ReplyDelete
  3. weeiii.. terserlah kegemukanku bila bergambar dgn Era yg comel kiut slim molim tuuh.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. Suzz : Ramainyer peminat dier. i minat wardina....:-) tpi i puji erra sgt la friendlynyer....:-) dan tak sombong.....

    ReplyDelete
  5. Mek Su : Ha ha ha....nak bandingkan patut patut ler....bandingkan ngan duta slim mmg le slim...xpe xpe......soh KITA ni 'bertukar' jadi slim tu....'pling' 'pling'....(magic)

    ReplyDelete
  6. xkisass la.. yg penting dpt jumpa dia life which she is so awesome! peramah & frendly sgt2!! (unlike other artiss... ggrrr zzzz!@@)xsia2 jadi fan dia selama ni, ahakkss!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails