Thursday, June 3

Birthday gift dari orang yang 'jauh' tapi 'dekat' di hati i - 1 June 2010

I sangat surprise bila i dapat ni dari best friend i.....Suzi yang tengah ambik PHD kat UK....atau i panggil Suzz sebab rasa comel pulak nama Suzz tu hee hee.....tok tok tok....ada orang ketuk kat pintu. Posto Posto sudah mari.....


 Kena sangat ngan sofa i dan langsir rumah baru.....ohhh i kirim jugak kat my friend Jona lukisan permandangan kat Bali..

Birthday card, lace dari Nottingham, UK . Lace ni i saje request dari suzz sebab Notts terkenal dengan Lace. Tak sangka pulak dapat awal. I akan frame kan. Sayang la nak guna. Princess Plaque tu Suzz kata Dania punyer...dan..... birthday candles nama i dan Dania...sayangnyer nak guna. Ni pun i mintak suzz belikan. hee hee hee......

Thanks a BUNCH ya Suzz my dear friend.....i sangat terharu.....















11 comments:

  1. wahhh.. best nyer... menarik nyer adiah tue..

    ReplyDelete
  2. seronoknya dapat hadiah dr jauh..hadiah best plak tu...suka!!

    ReplyDelete
  3. Izan : Cantik kan?....barang org bagi....:-)

    Firahadifa : hee hee

    Anin : suka sangat!!!

    Mummy Ayu : Hi hi hi ikhlas tapi jauh....

    ReplyDelete
  4. wah! best! best! ezna dah masuk umah baru ker?

    ReplyDelete
  5. ala ezz..hadiah kecik jer..segan i..u letak kat blog la plak :p ;p

    ReplyDelete
  6. i bc tajuk posting dah boleh agk mesti dr suzz...ahaks...mmg sesuai ngan u yg meminati dekorasi... :)

    ReplyDelete
  7. Mummy Chubby : Belum lagi....ada tengah buat renovation sket kat luar rumah....

    Suzz @ Mama Zharfan : Walaupun u kata kecik tapi amat besar nilainyer untuk i. i nangis tau :-( bukan sebab sedih tapi....terharu...

    Ayu : Suzz la sape lagi....yang baik hati tu :-)

    ReplyDelete
  8. ala ezz...:( terharu la plak i betapa u appreciate my lil gifts :) :(

    ReplyDelete
  9. Suzz : hee hee....sape tak terharu suzz....u tell me...:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails