Friday, June 25

Big Plate

Kami berkesempatan untuk pergi makan kat Restoran ni. Big Plate namanyer. Terletak berdekatan dengan Kelab Golf Montarez. I pernah gi makan kat sini beberapa tahun yang lepas tapi tetap sama deko Big Plate ini.....Jom layan gambar.......
    
Big Plate (Pinggan besar)

Deko yang sederhana

Teh O Suam ni nampak kecik kan??

Besar muka Dania cawannyer ooooo....sape yang kurang minum air, share je lah yer...i memang suka minum air jadinyer ok lar....

Mushroom soup in a bread...sedap supnyer.....jangan risau roti ni keras....elok jer sup dalam ni

Kejap je licin Mushroom soup

Fish & Chips belah kiri tu portion children??? Harga RM10.00++
Belah kanan ayah makan steak......Harga RM20.00++

Walaubagaimanapun i bagi 2 bintang dari 5 bintang je lar makanan kat sini. Sebab Fish & Chips nyer ada bau hanyir dan salad yang juga ada sedikit bau.......



3 comments:

  1. nampak sedap jer...:) tp balik msia nanti i nak mkn ayam penyet yg u citer dulu..

    ReplyDelete
  2. Mama Zharfan : tak sedap pun suzz :-( harga mahal, rasa kureng......suzz kat UK makan cenggini sure senang je dapat sbb western food....hee hee

    ReplyDelete
  3. yuppp harga mahal la..rasa tak berbaloi makan kat big plate nih..western kat luar tu lagi ok yg harga dlm rm13++ gitu...service lembab giler..45 minit baru smpai satu order..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails