Wednesday, June 30

Jumpa Jona

My friend Jona baru balik dari honeymoon kali kedua dengan Mr. Hubby. I kan kirim paintings jadinyer jumpa la we all kat parking Sunway Pyramid. Fitrah as usual akan bermain dengan Dania. Sangat mesra dua sekawan ini....Jona ajak tengok movie cerita Knight And Day tapi i tak nak lah kacau family ni. Hubby dia akan balik ke Lubnan balik...Jadi kasi chance la....

 Dania dan Fitrah dalam kereta i tengah main main...entah apa yg they all borak tu....

Fitrah and Mama Jona

Dania dengan paintings yang sangat besar ini....


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails