Thursday, June 17

Barbie Which Fashionista Are You Finalist


Hari tu i ada buat posting i sibuk ambik gambar Dania untuk contest ni kan.....today....somebody from Mattel call i. Wah...sangat teruja kerana Dania one of the 30 finalist (kalau tak silap i ler orang tu cakap over the phone....) untuk Barbie Fashionista. Kena buat catwalk pulak kat Empire Shopping Gallery Subang Jaya (Shopping Complex baru belakang Subang Parade) kat Barbie Runaway. Uhhh sangat teruja umminyer ini dan sangat gabra sebab baru call Selasa, Sabtu 19 June nak kena buat catwalk pulak. Uhhhhhh........Dah la tu call pulak masa tu kat dalam masjid. Jadinyer kena control la jeritan tu...hee hee hee.....dan sebelum talkshow dengan Erra Fazira. Jadi hati tu tak tau nak cakap....berdebar-debar dan happy!! 


Gambar yang telah menambat hati juri sehingga terpilih jadi Top 30

Harap Harap semuanyer berjalan baik!!! :-)


6 comments:

  1. wah..good luck ye dear..nanti story upate lagi...dah agak dah anak dara u leh menang punya..pandai posing tu...pas nie cat walk plak..cayalah!!

    ReplyDelete
  2. memang dah macam model nih! good luck to you girlll!!

    ReplyDelete
  3. wahhh dania..best giteww gluck dear

    ReplyDelete
  4. Mummy Ayu : Thanks aunty.....:-) Insyaallah i akan update lagi.....

    Izan : Thanks aunty izan....dania cool, ummi yg over gabra..ki ki ki

    Ayu : Thanks.....rasa2 anak tak gabra pun. Ummi yang terlebe sudah gabra ni...hee hee :-)

    ReplyDelete
  5. good luck dear dania!!!i know dania is talented!!

    ReplyDelete
  6. Aunty Suzz : Thanks to Aunty Suzz. Ummi yg over tu...berdebar since hari Selasa. Dania okay ajer...hee hee...suzz, agaknyer budak2 ni tak macam kita ni. They all takde perasaan risau ke apa?...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails