Saturday, June 5

Elianto - 14 Mei 2010 (N3 Tertangguh)

Pernah dengar tak product ni?. Tak pernah?. I pun tak pernah. jugak tapi bila i tengah nak cari gifts untuk my sis's birthday, kebetulan kat SACC Mall ada buat promo i pun jengah lah kat promo area. Dengan pembelian RM100 ke atas dapat pakej makeover dan photoshoot free dan chance untuk spin the wheel nak menang hadiah Elianto. So....i dapat lah pakej makeover tu dan i suruh dania yang spin the wheel. Dapat blusher, so i suruh masukkan dalam gifts my sis......

Tengah wrap tu...

Part ni yang makkkkk suka ni tapi paling tak suka sebab kena tunggu lama.....tak leh ke makeup kejap jer??

Dania pun sibuk  di 'touch up'....amboiiiii...gaya ni Dania sendiri yang bergaya...

Meja solek. I request perempuan sebab sebelum tu i tengok tukang solek lelaki???

Tengah pose tu....bole?.....setelah 2-3 hari jumpa balik kat Shah Alam masa me and Dania gi ATM dalam Esso Seksyen 3 What a Small World...

Si kenit ni dipaksa pose kat sini


Gambar photoshoot yang paling i suka....

Ni yang i cakap Jasmin Hamid bagi tu. Dalam cerekarama tu Eizlan jadi papa (Ahmad Fariz) dan Jasmin Hamid jadi mama (Nisa). Budak ni kengkonon anak dier la.....

Tengah kami beli2 barang kat sini datang Jasmin Hamid sua fotostat paper kata Anak saya hilang yer.....aisey i dengan muka blur blur tengok ler kertas tu. Rupanyer they all tengah shooting cerita cerekarama 21 hari untuk TV3. Baru tayang kat TV3 29 Mei 2010. Jenuh la kami kat counter Elianto tu dengar bising2 Jasmin Hamid kata Adilla....Adilla......sampai mamat photographer tu cakap apa Gila...Gila......i kata Adilla la. Nama orang. ha ha.....Tak lama masa i kena make up tu, datang plak si Eizlan menjerit Adilla Adilla......ok cut....kena ulang lagi....Adilla Adilla....kali ni i kata Eizlan kuat sangat la. Ha ha kena cut pulak sebab i tegur....Nampak tak natural la....sorry Eizlan. Kali ketiga, Eizlan jerit lagi. Gamat sungguh SACC Mall. I rasa the reason depa pilih SACC Mall sebab tak la ramai orang compare dengan tempat lain. Cuba buat kat 1 Utama.... Ramainyer umat......:-) Ayu mesti tau kan??....My friend ni suka 1 Utama....

Tapi, i tak sempat nak bergambar ngan Eizlan dan Jasmin Hamid.....huhuhu.....i tengok cerekarama 21 Hari tu...ada la nampak dari jauh Dania tengah main belon tu....kecik sangat gambarnyer......Hallo pelakonnyer Adilla tu weiii....haa haa haa.....Lepas tu kami gi cari kasut sukan untuk Sports Day Dania. Kasut sukannyer dah kecik.....

2 comments:

Related Posts with Thumbnails