Wednesday, March 5

Warehouse Sale RSH kini kembali

Jom terjah warehouse sale kat Royal Sporting House (RSH) Bandar Sunway. Hari ni hari pertama warehouse sale kat sini. Ohhhh my friend yang mengapi-ngapi nak gi sini. Hehehehe...Kebetulan terletak berdekatan dengan sekolah lama Dania. Landmark kat sini ialah Monash University Bandar Sunway. Memang RSH ni terletak berdekatan dengan University ini. 


Rembatan me pada hari pertama sale kat RSH ialah....seluar 3/4 Umbro untuk my hubby berharga RM35 Harga asal RM69.90, tracksuit Reebok untuk me berharga RM55 Harga asal RM100++. My friend pergi pepagi dapat yang RM10. Me cari tak jumpa pun. Cap Reebok putih berharga RM10 Harga asal RM39 yang dijual di Isetan, socks Reebok ada 2 set berharga RM5 / set Harga asal RM15.90. Berbaloi kan? Nak mengorek lelama dengan cuaca panas tu me tak sanggup ler....walaupun dalam bangunan so dah settle terus bayar dan balik.....


1 comment:

Related Posts with Thumbnails