Thursday, March 20

John Master Warehouse Sale : : terjebak juga : :

Ada kawan me upload kat fb tentang John Master Warehouse Sale ni. Lepas hantar Dania ke sekolah agama di Bandar Kinrara, terus me menuju ke Bandar Puteri Puchong. Wahhhh tak ramai orang pun kat sini. Me pergi on day 1. 

Cari punya cari punya cari sampai ada yang dah ambik lepas tu letak balik...jadinya ni lah hasil me ambik2 tu. 


T Shirt putih lengan pendek John Master tu berharga RM20 manakala kemeja lengan panjang untuk hubby gi kerja yang harga asalnya RM129.90 berharga RM24 ajer sehelai. Hubby me pesan 2 helai ajer. Me terus beli 4 helai. Warna biru dari lembut, sederhana dan gelap. Hijau warna lagi satu. Kalau kat AEON pun masa sale rasanya tak dapat harga ni. Paling best pun 50% off atau 70% sehelai John Master. Still untung lagi kalau 70% off pun. Memang berbaloi baloi. 

19-23 March 2014

John Master Warehouse Clearance

Prices As Low As RM5!

Brands Offered
John Master
Schwarzenbach
Location
No.1 Jalan Industri PBP 13
Taman Industri Pusat Bandar Puchong
Puchong, Selangor
Tel : 03-80688888
Time
10.00am to 6.00pm
Visa/Mastercard accepted for
minimum purchase of RM50

Info selebihnya di sini


****lagi 8 hari hubby punya birthday...apa nak beli ni??...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails