Monday, March 3

Just Do It

Hari Sabtu malam pergi area Bangi. Lepas solat kat Masjid Hijau Bangi, terus ajak hubby datang kedai Al Ikhsan Women and Kids. Ada juga berdekatan dengan Al Ikhsan Women and Kids ni kedai Al Ikhsan ajer. Nak clear kan stock agaknya. 

Takde yang menarik la kat Al Ikhsan Women and Kids jadinya me terjah pulak kedai Al Ikhsan yang selang beberapa pintu ajer. Berkenan dengan kasut sukan Nike ni. Warna pink dan purple lembut ni ala ala warna ice cream cotton candy Baskin Robbins. Memang sebelum ni me ada nampak kasut ni tapi masa tu me baru je beli kasut Dania brand Nike jugak. Warna lain pattern yang sama. Kali ni Dania dah pakai size 3. 


Ok ni la kasut preloved Nike Dania yang me nak jual tu. Warna ni boleh dipakai samada lelaki atau perempuan. Size 1. Me nak jual RM60 ajer. Dania jarang pakai kasut ni. Siapa yang berminat boleh pm me kat fb atau email roseqisteena@yahoo.com 


1 comment:

  1. cantiknya kasut tu. kalau i ada anak perempuan sure i rembat

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails