Friday, March 21

Tips pelajar terbaik SPM :-)

Ada yang tanya ina macamana Yana study untuk SPM….
(masa PMR pun macam tu…)

emmm..sure you all nak ikut?

Dia study sambil adik atas riba atau drawing gambar untuk adik…sambil ajar adik baca buku..sambil main dengan adik….mandikan adik…ikat rambut adik...bagi adik makan…..dia tidurkan adik sebelum dia study malam….
Dia ajar adik chemistry, biology and physics….
Dia tidur berpeluk dengan adik..

Malam tadi dia ajak Feya solat dengan dia dan berdoa "kakak get good results"

Adik= #feyais5...



Ni i copy paste dari facebook Haslina Ali (Anak pengasas Butik Munawarrah - pakaian muslimah) Kalau tak silap me, anak Haslina Ali ni dapat 10A untuk SPM yang diumumkan semalam (Ada feature dalam Berita Harian hari ini). Sweet je me rasa.......

Taken from Haslina Ali's facebook page 

Bagaimana result anak / anak saudara semua?

Tahniah kepada semua ya....


****masa time Dania tak tau peperiksaan apa pula yang diambil....

2 comments:

Related Posts with Thumbnails