Monday, March 31

Consolation Prize Winner for Kleenex Share The Softness Blogger Contest


Entry ni patut keluar dah lama dulu sebab hadiahnya dah lama dapat tapi dek kerana nak masukkan dalam blog so that me boleh kenang aktiviti me ni so kuarlah entry ini. Hehe....

Me dapat 4 set tisu lembut Kleenex di mana setiap satu tu ada 4 tisu bersaiz yang sesuai diletakkan di dalam kereta. Jadinya kesemua ada 16 tisu. 

Ni lah winning entry me....http://www.eznakhalili.com/2014/01/ikrar-berkongsi-kelembutan-dan-lafazkan.html Last minute hantar pada hari terakhir terkena juga consolation prize winner. Contoh tisu ada dalam gambar kat entry ini. 2 gambar teratas.... :-)

Ni adalah kemenangan blog contest yang kedua. Kali pertama me menang untuk entry Lipice yang ini http://www.eznakhalili.com/2012/01/saat-magikal-bersama-lipice.html


5 comments:

Related Posts with Thumbnails