Friday, March 7

Cinta beralih arah??

Wah tajuk kemain terkena kat Hanez Suraya yer.....oppsss bukan nak cerita pasal dia pun. Ni pasal barangan pinggan mangkuk jenama Portmeirion. My sis kat UK tu sibuk le berwhatsapp tanya me nak kirim ke Portmeirion ni. Kebetulan memang tengah sale. Ada barangan untuk clearance pun. Me bersungguh nak membeli sebab ada seorang my friend tu kata, Portmeirion kat Malaysia ada yang ribu-ribu. Sebelum ni me ada set Corelle ajer. :-)

Jadinya, me telah pilih cawan untuk minum teh ni yang ni. Harga clearance nih. Me order 6 pcs dari my sis.  

Credit here 

Jadinya tea saucer ni me order 6 pcs jugak. 

Credit here

Syoknya barangan kat UK ni. Even dah convert ringgit still murah compared ngan kat Malaysia. Purchasing power sangat tinggi. My sis dah addicted dengan barangan kat UK. Hmmmm...tak citer kasut Clark lagi. :-) 

Apa lagi yang menarik kat UK yer?....nak kirim sementara my sis tak balik Malaysia lagi. Barangan Portmeirion dah selamat sampai ke tangan adik me kat UK semalam :-)


3 comments:

  1. memang famous brand ni..time me dok UK, memang org msia obses beli brand ni time sale

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. mak i pun banyak dia borong.. i nak tunggu peluang pergi sana.. baru merasa sikit heheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails