Monday, March 10

Mesej menyayat hati buat MH370

Source google

Message dari Air Traffic Controller dari China buat flight MH370. Cerita MH370 ni memberi kesan yang sangat mendalam buat me. Apatah lagi in 2 months time me and my family will travel long haul journey. Moga dipermudahkan urusan kami. Setiap kali travel naik flight, me memang akan rasa berdebar-debar bila flight berlanggar dengan awan. Apatah lagi bila lampu kena berada di tempat duduk masing-masing dinyalakan. Bila flight dah touch down tu rasa lega yang tak boleh digambarkan.....rasa macam nak tidur sepanjang flight ajer. Sedar2 dah sampai destinasi dituju. 

Mungkin flight number MH370 yg digunakan masa me pergi Beijing tahun 2009 menaiki MAS. Moga pesawat MAS dan penumpangnya dapat ditemui tidak lama lagi...amin...

2 comments:

Related Posts with Thumbnails