Wednesday, March 19

Air Asia Travel Fair 2014


Bulan 2 baru-baru ni ada Air Asia Travel Fair bertempat di Paradigm Mall. My sis Elza aka Eja, ada whatsapp me tak nak beli ke tiket flight Air Asia?. Murah murah....me kata nak freeze dulu lah travel ni sebab nak save budget untuk travel nanti. My sis ada beli 8 tiket Air Asia untuk 6 adults dan 2 kids ke Langkawi. Katanya RM1500 kesemua harga tiket. Nak bawa adik ipar dan keluarga mertua Sarawak berjalan ke Langkawi. Amboiii bibik Eja namanya Raudah pun join sekali. Untunglah bibik....

Bulan 5 ni ikutkan plan nak travel sekali melawat adik me kat Cardiff tu. Akhirnya me kata tak jadi disebabkan currency yang tinggi. My sis kat UK tu pun nak travel ke beberapa negara kat Europe lagi....jeles jeles....Jadinya berpecah negaralah....my sis Eja ke Gold Coast, Australia. Yang me tetiba panik tak bertempat tu sebab flight my sis dari OOL - KUL tu flight pagi. Siap-siap pesan suruh check in awal kat airport. Me kan ada pengalaman pahit kat Gold Coast ni. Boleh baca kat sini

Oh ya...seperti biasa, Raudah pun ikut sekali ke Gold Coast. Memanglah murah rezeki Raudah ni. Pernah ikut my sis ke Vietnam dan Singapura dan kali ni bakal ke Australia pula. Happy for her. Rezeki kita dah tertulis kan....merisik dari my sis, Raudah happy dapat pergi Australia....insyaallah....8 jam flight tu....hmmm wonder kalau 16 jam atas flight.......boring tak?...

3 comments:

  1. 13 jam london KL pun rasa sgt bosan heheheh tp ok jer esp kalau travel dgn family..thn 2007 i travelled alone..and nangis all the way sbb time tu zharfan masih kecik..i tinggal kan kg

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails