Friday, September 23

Jam lagi

Tadi masa nak hantar Dania pergi school, opposite side of the road jam giler. Sebabnya kerja kerja menurap jalan di hadapan Giant Kinrara menuju ke Bukit Jalil. Pelik jugak i they alls buat kerja masa time orang sibuk nak pergi kerja. Dari 2 lane jadi 1. 

Masa balik dari ambik Dania, i pulak terjebak dalam traffic jam. Nasib kejap je sebab i masuk flyover nak ke Kinrara.

****aisehhhh duk bandar ni tension jam la pulak......

2 comments:

  1. masalahnyer Ezz.. KL ni semua tempat jam.. tapi kalau ade gangguan, ya Allah tension jadi nyer sebab dah jadi super jam

    ReplyDelete
  2. http://wanwidget.com
    pasal jam ni saya pon tension, hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails