Monday, September 12

1st time ber-La Senza

 Jom ber La Senza

 Lacey berwarna coco

Lacey berwarna merah...ada berani?...hehehe

I ke Sunway Pyramid sebab ada benda nak beli. Masa nak turun escalator tu, i nampak La Senza. Terus la i masuk. Ni first time i masuk La Senza ni. Keluar je i dari kedai ni i grab 3 item tu. Hehehe. Sebab ada promo tu. Beli 2 bra dapat bra yang ketiga RM10 jer. Selesa jugak rasanya berbanding Triumph. I memang beli jenama Triumph sedari dulu. Maybe now cinta beralih arah...hehehe.

5 comments:

  1. i ingatkan u menang contest la senza tu.. i tak sempat nak masuk toooooo lah bz hehe.. anyway.. wahahhaa cari first nite balik erk ********* larii hahahaha

    ReplyDelete
  2. @Em's Family amboiiii mira nakal yer?? ce mira try masuk la senza ni...lacey lacey gitu. ada gak yang sweet....pendek kata macam2 ada....ngeh ngeh...tiap tiap hari 1st nite *wink* *wink*

    ReplyDelete
  3. em, memang la senza ni shekshi shekshi gitu... :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails