Tuesday, September 20

Contest Like Like

I dah senyap sikit dalam masuk contest like like ni.....actually i jadi group member dalam facebook ********. Tugasnya dalam group tu adalah untuk like like setiap contest group member di dalam group itu. Masalahnya group member ada dalam 70++. Dalam 20++ rajin masuk contest like like ni. Dalam sehari, tak pernah sunyi untuk member like contest ni masuk contest. Meaning to say, Dalam sehari i kena like roughly dalam 10 post lebih atau kurang dari 10 post. Tak termasuk lagi group member mintak i tolong like melalui message berantai atau melalui chat. Tak boleh jadi jugak sebab privacy i takde. Kalau kengkawan takpe, ini yang i tak berapa kenal. Disebabkan memerlukan komitmen yang tinggi dan my hubby tak la berapa berkenan komitmen depan lappy je so i leave the group tapi i ada explain kat admin facebook ******** ni la.

 Photo taken from google

Selepas leave the group wahhhh sangatlah ada privacy. Tiada lagi message dari group masuk. Kalau dah nge-like berlambak lambak u akan rasa bosan jugak.....kalau sekali sekala it's ok for me....  

7 comments:

  1. heheh.. biasalah tue..
    uyun kalo ada masa tolonglah..
    kalo tak, ignore jer..

    ReplyDelete
  2. @Cute MuM hehe....ignore ke?....kalau ignore sokmo kena masuk group lain pulak kata admin..sebab tak leh bagi komitmen akak pun ta ta....hihihi...

    ReplyDelete
  3. tgk masa juga skang ni
    kdg2 tak sempat nk join
    selalu terlepas

    ReplyDelete
  4. @Nana sekali sekala pesalahnyer...kalau selalu makhaihhh nak meraih undi tu satu hal pulak...

    ReplyDelete
  5. komitmen kena tinggi. kdg2 frust juga bab like contest ni. frust dgn penganjur 1 hal dah. buat syarat berat sebelah. frust dgn geng sdri pn selalu juga. kita2 je kena like utk dorg. komitmen dorg utk kita suam2 kuku. atau ngaku dah tolong, rupanya takde pn tolong. hahha...

    ReplyDelete
  6. @Wansteddy Tales ye ye...pernah jugak jadi macam ni. Tapi kan wan ada gak kawan2 me yang x reti nak LIKE tau....kena ajar dari awal sampai akhir....alasan : buta computer (my fren yg cakap ni)

    ReplyDelete
  7. @Nana kalau nak join contest like ni kena fikir 2x...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails