Monday, September 5

Cerita raya kat kg Ipoh

I balik Ipoh pada pagi raya iaitu hari Selasa 30 August 2011. Pagi raya tu setelah solat raya dekat rumah i, i bertolak ke rumah mama di Damansara. We alls nak konvoi 4 kereta ke Ipoh. Kereta i dan family kecik i, kereta keluarga my sis Eja, kereta keluarga my sis Ema dan kereta yang dipandu oleh my bro Aizat dengan mama and bibik. Destinasi pertama, check in di Seri Malaysia Ipoh. We alls tak tidur di rumah mak sedara sebab ada 4 family di sini. Untuk keselesaan semua kami check in di Seri Malaysia. Tiba Ipoh dalam 4pm. Nak kata jam tak lah sangat. Ohhhh i tertidur la dalam kete. Tu yang tak tau jam ke tak...hehehehe. By right kalau tak jam dalam 2 jam sampailah Ipoh.

My anak dara, Dania Yasmine yang buat sign peace tu duduk kat child's seat ni. Oh....boleh duduk sehingga 12 tahun ye....Jenuh jugak i nak tolong melilit lilit shawl ni...
 
Keluarga i di Damansara. Yang duduk depan tudung hitam dan hijau tu bibik sis i Ema dan bibik Mama....

Tadi adik i ada, now hubby i pulak masuk posing2

Family purple i. Dania pakai shawl tu...

Family ku lihat hijau.....adik i, Eja. Zharif tengah bad mood nak apa tah...lepas ni balik kg adik ipar i kat Sarawak i nak kirim kek lapis but bukan buat dari butter Golden Churn eh...


Family 'Bersih' adik i, Ema dengan anak2 dara Adlina dan Sofiah pakai baju kurung dan tudung Fareeda yang i tolong jadi personal shopper. Si kecik baby Adam tu pakai baju melayu yang cute je untuk baby 5 bulan yer...



3 comments:

  1. dania dh pki shawl skarng...wah bibik pn join skali bergmbr...slamat hari raya

    ReplyDelete
  2. berbelit2 shawl Dania jadi nya ehehe

    ReplyDelete
  3. semua comel :) family purple sgt cute heheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails