Nuff

Hello eznakhalili.com readers!!

@eznakhalili

Wednesday, September 7

Akhirnya TV LCD Viera Panasonic 42 inci milik i.......


Alhamdulilah, akhirnya masa i syok syok zzz waktu petang, i dapat call dari Macy Wisma Minlon kata i pemenang Grand Prize TV LCD 42 inch Panasonic contest anjuran facebook Macy Celebrity Sofa Contest. Sebenarnya i nak tunggu black and white dari Macy tentang apa yang i menang tu. Bayangkan contest lama since bulan June. Call kata i menang nak masuk 2 bulan dah ni. Tu tak masuk lagi bila nak gi ambik hadiah lagi. I rasa kelakar pulak dengan orang Macy ni dia kata i menang TV tu for real. Bukan joke. Masa dia kata i menang tu, i kasi la sound effect sikit cam teruja. Actually memang i cam dah agak2 i dapat TV tu sebab yang lain2 pemenang tu dah tau hadiah apa yang they alls menang. .

Jadi untuk membuktikan contest yang i masuk tu sebagai genuine, nanti masa i nak ambik hadiah dia nak ambik gambar i dan nak masuk dalam web dia. Dia nak membuktikan contest tu wujud dan asli. Lagi satu bila dia tanya i tinggal mana? I kata Seri Kembangan. Kelam kabut dia kata dia akan prepare surat dan suruh bos dia sign dan akan contact i minggu ni jugak....Errr pemenang lain dah lama dapat call dan kata nak prepare surat tapi sampai hari ni senyap je tau......Bila i tanya ni call dari mana? Dia kata Wisma Minlon. Wisma Minlon tu dekat je kat Seri Kembangan jugak. Tepi highway Sg Besi tu haaaaaa.....Tu yang gamaknya dia kata nak prepare cepat2 since dia rasa i leh ambik cepat kot...kelakar gak staff Macy nih...hehehe.... 


*****Tahniah jugak blogger2 seperti Amira dan Anje yang menang contest ni jugak.....

18 comments:

  1. waah..menang contest dapat TV..bestnyer...

    ReplyDelete
  2. bestla tgok reramai menang contest yang sama...

    ReplyDelete
  3. wow!! beznye tahniah

    ReplyDelete
  4. @mama tisya yg paling teruja ayah dania le....

    ReplyDelete
  5. congrats my dear BFF!! hadiah yg sgt besh :)

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan seronok sebab hubby terlebey seronok!!!

    ReplyDelete
  7. Waaaaahhh .. bestnya menang TV. kalo kuar duit sendiri pun ribu-ribu tu.

    ReplyDelete
  8. @kakchik@ella kan KC Ella....nak kuor duit tu mau kempis terus wallet somi...

    ReplyDelete
  9. wahhhh tahniah tahniah Cik peah hehehehe

    ReplyDelete
  10. tahniah kak ezna..wah rezeki betul ni kan..

    ReplyDelete
  11. wah bestnya dpt hadiah grand..tahniah sis..

    ReplyDelete
  12. Ena....congratsss!! Bestnya....mmg betuah betul .rezeki..

    ReplyDelete
  13. Panasonic Viera tu... bile nak tayang gambar ni sementara still bau kedai lagi :D

    ReplyDelete