Thursday, September 22

Thai Odyssey

Semalam i pergi mengurut kat Thai Odyssey Puchong. Pukul 9.30am dah terpacak luar premis yang bukak pukul 10.00am. Akhirnya staff tu ajak i masuk ke dalam dek kesian tengok i tercongok depan premis. Akhirnya i ambik Thai Aromatheraphy yang berharga RM130++ campur dengan government tax. Huh tax tak habis habis. 

Tukang urut i badan besar. Kebetulan i sakit kaki.....bayangkan sekali dia urut berbunyi lak kaki i. Err confirm la sakit sikit kan. Tambahan i jenis penakut sikit. Sakit + Takut = Lagi Sakit. Susah jugak nak cakap dengan dia sebab dia orang Thai yang tau cakap siam dan english sikit sikit.....tapi kalau u alls nak yang kuat punya urutan u alls patut try Thai massage tu. Memang agak sakit tapi lepas tu melegakan. Dilipat lipat je badan kita tu. 


****entry tanpa gambar hari ni.....

1 comment:

  1. Daah lama ibu yusuf tak urut, kali terakhir masa bersalin maryam dulu.. dah 4 tahun dah.. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails