Tuesday, September 6

Kek Lapis dah mai dah...yeah yeah

Kiri ke kanan kek lapis Cadbury, kek lapis rainbow, kek lapis masam manis

I ada order 3 kek lapis fresh dari Sarawak. Kenapa i kata fresh sebab kek lapis ni memang baru buat masa raya baru ni. Jiran adik ipar i (Papa Zharif) kat Sarawak yang buat ni. Dia buat bukan based on commercial nih. Buat untuk saudara dan jiran terdekat je. Buat pun bukan banyak2. Buat kecil kecilan ajer. Jadi....rasanya sangat marvelous lah. Memang puas hati. I tempah kek lapis masam manis yang glam itu, kek lapis cadbury dan kek lapis lagi satu i tak sure sebab kek lapis tu macam rainbow.....dan yang paling pasti sebab tak guna butter golden churn...


****mak saudara i kat ipoh kata Butter Golden Churn tu dah ada since dia kecik lagi. Bayangkan kenapa sekarang baru kata ada lemak babi?. Dah berapa banyak pula kita telan lemak babi ni?....

2 comments:

  1. shodapnya..................nak rasa sikit..... ")

    ReplyDelete
  2. nak cikit hehhe me suka kek lapis tp jrg2 mkn sbb mahal --kodokut la plak hehhe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails