Saturday, September 17

Riang Raya Bersama Sofy dan Lisa

Pendaftaran di sini yer.....bunting Lisa menggamit kami...

Goodie bag...yeay...

Kawasan event yang dihias indah

Speech dari Uni-charms

Comelnya lisa kat gambar ni

Lisa dan shy shy cat Dania Yasmine

Lisa dengan gaya gaya comelnya itewww....patut abang Yusri tertawan....amboiiii taste Yusri ni lawa2 jer...

Emcee of the nite....
Adik ipar Suzz, Aimi yang comey iteww dan adik Suzz belah kanan, Nizar


Yang tudung pink kat depan tu mewakili meja we alls. All the way from Bentong Pahang

Halus halus je Lisa menari joget lambak....


Bergambar beramai ramai mengikut meja masing masing...ewah ewah Dania best yer kak lisa peluk...

 
 Me dan mummy lisa dan lisa...lisa ni kidal tau...

Dari meja i.....

 Restoran Seri Melayu yang indah

Bunting Lisa bersama Sofy yang selesa itew....

Indah sungguh restoran ini

Kira agak teruja jugak sebab i antara 50 yang terpilih untuk menyertai Riang Raya bersama Sofy dan Lisa. I hantar borang last minute and tak sangka pulak sangkut gitu...hehehe....rupanya ada juga pemenang dari facebook Sofy 360. Hadiah gempak2 gak......hadiah yang i masuk cuma dapat pergi event ni jer....


I tiba dalam pukul 4.15pm dari Klang sebab menghadiri akikah anak sedara i Adam. Along the way hujan turun mencurah curah. Dalam hati harap2 jalan tak jam sebab kebetulan banyak jalan tutup kan....setibanya kami di Seri Melayu, hubby i drop me and Dania dan kami terus mendaftar. Ada sesi bergambar kat luar dan dapat goodie bag. Dalam tu semua barangan Sofy. Dania dok excited dengan goodie bag itu. Malangnya barang Sofy....Dania tak pakai Sofy lagi...hehehehe tapi dulu masa Dania kecik, Dania pakai Mamy Poko. Sangat best sebab tak bocor.....dekat pintu masuk, i telah disapa oleh Ms Chong Fei Meng. She is so sweet dan dari Uni-charm. She's the Brand Manager... I mintak izin nak ambik2 gambar sebab i perkenalkan diri i sebagai blogger.....of course la kan...blogger ni macam ala ala reporter jugak la melaporkan event.....habis semua i snap......


I pilih meja paling dekat dengan stage sebab senang pepehal kan. Lisa tiba dalam 5.00pm lebih dengan mummy tercinta. Tetiba ada adik Suzz datang dengan isteri apa lagi i cakap jom ler duduk dekat meja yang sama. Lepas Lisa dah cakap2 sket kat depan tu, Lisa gi setiap meja dan salam dengan semua....wahhhhh she is so sweet. Sempat la puji Dania. Oh bukan Dania je...semua budak tu. Dah bersedia nak jadi mummy lettewww....hehehe.....asyik dok dukung baby tuuuuu jer....Ada aktiviti wajib seperti makan, games, tarian joget lambak dengan Lisa dan diakhiri dengan bergambar dengan Lisa. Pemenangnya lelaki ala halus halus....you know what i mean kan?....Majlis habis awal dari jadual iaitu pada jam 7pm. Patut dalam jadual jam 9pm baru habis. Duduk semeja dengan adik Suzz...wahhhhh friendly rupanyer Aimi dan Nizar...err err macam suzz jugak. Berkenalan juga dengan teman dari bentong. Akma dan hubby.... Disebabkan habis awal....i dengan selambanya duduk je dalam function room sampai hubby datang. Hubby pulak masa tu nearby je kat Low Yatt. Semua dah balik dah.....i buat cam rumah sendiri jer....

Bercakap mengenai event itu, i rasa sangat enjoy sampai i dok cakap ngan Uni-charm i sangat suka event ni. My personal experience guna Sofy ni....1. ia murah compare dengan brand lain, 2. Lembut bila pakai. 3. Ada size panjang untuk malam.....so memang berbaloi beli. Sama juga la dengan Mamy Poko. Oh memang best product ini. Harap2 ada kerjasama dari me and Uni-charm di event pada masa hadapan. Ehem ehem....

Berapa bintang i bagi untuk event ni??? 5 okay......well organized....


15 comments:

  1. memang comel..selalu blakon iklan jhonsonkan??

    ReplyDelete
  2. she is soo beautiful.. i mean both lisa and dania.. truly natural beauty..

    ReplyDelete
  3. @BABY(MAMA AMANA

    johnson clean and clear masa umur 14 tahun.....dan macam2 la....

    ReplyDelete
  4. @Mama Zharfan best sebab lisa tak lokek senyuman. Manis sungguh!!!

    ReplyDelete
  5. @Wansteddy Tales ye memang event yang best plus kecomelan lisa menambat hatiku...hehehe :-)

    ReplyDelete
  6. lawa laa lisa tu, blom pnah jumpa dia.. owh, sama laa sy pun kidal jgak, huh...

    ReplyDelete
  7. @caliph shuriken wahhh caliph pun kidal ek? serasi ngan lisa lettew....:-)

    ReplyDelete
  8. wah! meriahnya...seronok jumpa Lisa erkk:-) cute jer orgnya..:)

    ReplyDelete
  9. Baru baca entry ni....best plk kan :) bila nak snpt tulis jgk ni :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails